Over mijzelf

Even voorstellen, mijn naam is Linda de Haan en ben sinds juni 2022 eigenaar van De Haan Voetzorgpraktijk in Harderwijk. Ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure.

Mijn salon bevindt zich in de wijk Drielanden en is eind oktober 2022 volledig vernieuwd. Met een nieuwe moderne, frisse inrichting een heerlijke plek om je voeten te laten behandelen en/of te kiezen voor een ontspannen SPA of Paraffine behandeling.  Ook voor een voet- en onderbeenmassages en/of voetreflexmassages kan je bij mij terecht.

 

 

                    

Waarom voetzorg?

Naast mijn passie voor het pedicure vak ben ik zelf een fanatiek hard(slow)runner en wandelaar. Als geen ander weet ik dat  goede zorg voor je voeten belangrijk is. Dus naast cosmetische verzorging bied ik ook spa & massage behandelingen voor je  voeten. Ontspanning en balans zijn minstens zo belangrijk.

Vakdiploma Medisch Pedicure

Als gediplomeerd Medisch Pedicure (tevens lid van Branche organisatie ProVoet) . Voor nagelreparaties en-of nagelregulaties ben je bij mij dus ook aan het juiste adres.

Maak direct een afspraak!

Met nog een paar voetstappen ben je onderweg naar je pedicureafspraak –  jouw voeten in goede handen.

Tot binnenkort!

Afspraak maken


Aspirant lid Provoet