Over mijzelf

Even voorstellen, mijn naam is Linda de Haan en ben sinds juni 2022 eigenaar van De Haan Voetzorgpraktijk in Harderwijk. Op dit moment verricht ik bij mij thuis de pedicure behandelingen. Mijn salon in de wijk Drielanden wordt op dit moment namelijk verbouwd. De verwachting is dat medio oktober de salon klaar is.

Waarom voetzorg

Naast mijn passie voor het pedicure vak ben ik zelf een fanatiek hard(slow)runner en wandelaar. Als geen ander weet ik dat goede zorg voor je voeten belangrijk is. Dus naast cosmetische verzorging bied ik ook spa & massage behandelingen voor je voeten. Ontspanning en balans zijn minstens zo belangrijk.

Vakdiploma Medisch Pedicure

Als (aspirant) pedicure (tevens lid van Branche organisatie ProVoet) ben ik op dit moment bezig mijn opleiding af te ronden en zal daarna het diploma Medisch Pedicure behalen. Hierdoor geef ik op dit moment nog 25% korting op de getoonde prijzen van de basis pedicurebehandeling.

Maak direct een afspraak

Met nog een paar voetstappen ben je onderweg naar je pedicureafspraak –  jouw voeten in goede handen.

Tot binnenkort!

Afspraak maken


Aspirant lid Provoet