Spa & Voet(reflex)massage – Ontspanning en de juiste balans.

Voetmassage is een prima manier om te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en het algemene gevoel van welzijn bij mensen van alle leeftijden en gezondheidscondities te stimuleren. Zelfs als je gewoon gezond bent, dan nog kan een goede massage van de voeten bijdragen aan je mentale en emotionele gezondheid.

Een voetmassage kan de bloedcirculatie aanzienlijk verbeteren. Het masseren van de voeten kan gewrichtspijn verminderen en helpen om het herstelproces te versnellen. Als het gecombineerd wordt met voet- en enkelversterkende oefeningen kan het zelfs toekomstige blessures voorkomen. Kom volledig tot rust met een heerlijke voetreflexmassage. Een massage aan de voeten ontspant het lichaam: na een uur voel je je weer helemaal relaxed. Een voetreflexmassage stimuleert de fitheid van het hele lichaam. In de voet bevinden zich zenuwuiteinden die corresponderen met de organen, botten en weefsels. De behandeling voetreflexmassage bestaat uit het uitvoeren van druk op de “belaste” zones.

Met mijn Spa verzorgingslijn van Podopharm wordt de Spa en voetmassage pure verwennerij. Het badzout dat ik gebruik bevat rozemarijn- en tijmolie en zeezout. Stuk voor stuk energie verhogende samenstellingen die naast een reinigende werking een weldaad voor je voeten zijn. Het nieuwe hoofdingrediënt Microzilver zorgt voor een beschermende schild voor de huid. Om de natuurlijke huidbarrière te stabiliseren tegen ziektekiemen en bacteriën. Geniet van de bijzondere verzorgingservaring door de unieke texturen en de exclusieve geurcompositie – creëer een persoonlijk op uzelf afgestemde verzorgingsroutine.

De Spa SENSATION paraffinekuur van Alessandro verwent met een diep werkend voetmasker, dat uitsluitend uit natuurlijke grondstoffen bestaat zoals shea-boter en lavendel. Bij deze behandeling wordt gebruikgemaakt van sokken gevuld met paraffine die onmiddellijk een warm en aangenaam effect hebben op de voeten.

De parafine-kuur is een aanrader voor mensen die last hebben van droge voeten of last hebben van kloven. Na de behandeling zal je huid gezond, zacht en mooi zijn. Het is ook leuk om deze behandeling cadeau te doen of voor mensen die zich gewoon eens lekker willen laten verwennen

Regelmatig behandelen met een tussenpozen van 2-3 weken is de ultieme boost voor jouw lichaam en geest.
Lees meer over deze behandeling.

Afspraak maken